Wella Ultimate Repair

14 SEPTEMBER 2023

WELLA PROFESSIONALS ULTIMATE REPAIR

  

9 av 10 kvinnor gör något som skadar håret, varje dag. Nu finns en lösning: nya ULTIMATE REPAIR.

 

PATENTERAD TEKNIK FÖR ULTIMATE REPAIR

Den första inspirationen kom från huden, som har förmågan att reparera sig själv från skador på två sätt: regenerering av nya celler från insidan och återställande av en skyddande barriär på utsidan.


Tyvärr kan håret inte kan återhämta sig som huden gör. Utmaningen var att återskapa hudens reparerande egenskaper, men för håret lyckades vi med ULTIMATE REPAIR.
Innovationen kom genom att kombinera två hudvårdande ingredienser: Alfahydroxisyra (AHA) och Omega-9. Tillsammans reparerar de alla hårtyper och texturer inifrån och ut.Det är den senaste innovationen från Wella Professionals: 300 forskare, 500+ patent, 140+ år av pålitlig, professionell hårvårdsexpertis. Alltsammans i ULTIMATE REPAIR.

 

REPARATION INIFRÅN OCH UT

ALFAHYDROXISYRA ÅTERUPPBYGGER BINDNINGAR PÅ INSIDAN:
Denna organiska syra är tillräckligt liten för att penetrera hårfibrerna på djupet. Det återuppbygger vätebindningarna i fiberstammen och ger en stark hårkärna.OMEGA-9 SKYDDAR HÅRET UTVÄNDIGT
Denna bioidentiska lipid riktar in sig på hårfibrernas utsida. Den täcker ytan och fyller ut fjällskiktet för att återskapa en skyddande barriär.

 

 

STJÄRNAN I ULTIMATE REPAIR-RUTINEN

Miracle Hair Rescue är en stor innovation inom Bond Repair-teknologi. Lätt leave-in-spray som reparerar alla hårtyper inifrån och ut på bara 90 sekunder – det är mindre än halva tiden jämfört med ledande konkurrenter som reparerar bindningar.


99 % färre avbrutna hårstrån
♥ 12 gånger slätare
Extra glans

 

 

 

ULTIMATE REPAIR 4 STEP ROUTINE

 

Den här utprovade 4-stegs hårvårdsrutinen reparerar ditt hår snabbt och effektivt. Magic!

 

STEP 1: Shampoo 250 ml


Ett djuprengörande schampo. Detta löddrande lättviktiga schampo med patenterad Metal Purifier-teknik hjälper till att avlägsna orenheter som kan orsaka skador på håret och börjar återuppbygga håret inifrån och ut. Innehåller alfahydroxisyra och omega 9. Den lätta formulan rengör håret med ett lyxigt lödder och gör att det ser friskt, glänsande och lent ut.

STEP 2: Conditioner 200 ml
FÖR SKADAT HÅR DÄR EN LÄTTVIKTIG KÄNSLA ÖNSKAS


Uppnå starkare, friskare och glansigare hår efter varje användning med detta balsam. Ett balsam för daglig användning som synligt reparerar skadat hår innehåller en patenterad teknologi som kombinerar alfahydroxisyra (AHA) och omega 9. AHA återuppbygger bindningarna i fiberstammen för en stark hårkärna och Omega 9 återställer fjällskiktet i värme- och blekskadat hår för att återskapa dess skyddande barriär. Parabenfri och passar alla hårtyper.

ALT. STEP 2: Mask 150 ml
FÖR MYCKET SKADAT HÅR DÄR INTENSIV MJUKHET OCH REPARATION ÖNSKAS

 

En lyxig mask som reparerar hår som skadats av UV, värmeverktyg, hårförlängning, hårsnoddar och blondering. Ger synbart slätare, friskare och mer lättstylat hår genom riktad adaptiv teknologi. Passar alla hårtyper

 

  • Reparerar håret inifrån och ut
  • 6x lättare att reda ut blött hår*
  • Omedelbar minskning av frissigt hår
  • Behandlar de mest skadade områdena för att reparera hårstrån från insidan och
    återfukta håret på utsidan

 

STEP 3: Miracle Hair Rescue 95 ml


En riktigt lyxig leave-in-spray som reparerar skadat hår på bara 90 sekunder. Efter en användning blir håret 12 gånger slätare och synligt förändrat, med 99 % färre avbrutna hårstrån och legendarisk glans som varar i upp till fyra tvättar. Innehåller alfahydroxisyra (AHA) som återuppbygger hårets inre styrka och omega 9 som återställer utsidan på värme- och blekskadat hår.

STEP 4: Protective Leave-in 140 ml


En delikat och lyxig hårcreme som fungerar som ett serum. Den skyddar omedelbart skadat hår från fem viktiga faktorer: avbrutna hårstrån, UV-strålning, värme, mekaniska skador och överdriven frissighet. Denna 5-in-1-styler reparerar synligt blekt och värmeskadat hår och minskar frissighet i upp till 72 timmar, vilket gör håret mjukt, silkeslent och 8x slätare. Lämpligt för alla hårtyper.