Kevin Murphy Everlasting Colour

MARS 2022

Från Colour Safe till Colour Locking

 

EVERLASTING COLOUR har en helt ny teknologi som gör att man nu kan gå från det vanliga "Color Safe" till Colour Locking". Nu kan man med dessa produkter som har en ny pH-förseglande teknologi, försegla färgen pch låsa in den samt effektivt stå emot allt som vill förstöra din fina färg.

 

Hela serien har ett surt pH-värde och står därför emot alla yttre påfrestningar som UVA/UVB, oxidationer och skadliga fria radikaler. 

 

Något som kan vara helt fantastiskt för många användare är att serien skyddar mot hårt vatten och negativa effekter av vatten från egen brunn, metaller mm.

 

Håret kommer att kännas lyxigt med ett markand Glow och den viktlösa känslan i produkterna gör att håret känns nytvättat och fräscht länge!

 

 

 

Personligt brev från Kevin Murphy -

 

Hej! 

 

Hej, Kevin Murphy här!

Jag vill berätta varför vi bestämde oss för att skapa EVERLASTING.COLOUR. Vi har länge aktivt strävat efter att hitta den balans mellan vetenskap, teknik och natur som skulle ger en resultatinriktad produktserie som bevarar färg. Eftersom alla våra hårvårdsprodukter är färgsäkra var det viktigt att innovationen skulle utgöra färgvård på nästa nivå. 

 

De nya produkterna är viktlösa blandningar som förseglar färgen. De har dessutom ett surt pH-värde som skyddar mot färgförlust samtidigt som de ger alla de fördelar du förväntar dig. 

 

Perfekt för kemiskt behandlat hår. Tack vare nya vetenskapliga och naturliga innovationer går det nu att konstruera mer effektiva blandningar för färgunderhåll. Som ett direkt resultat av dessa innovationer har vi skapat en ny serie som går ett steg längre än att vara färgsäker. Tänk på den som en färgbevarande, förstärkande och skyddande serie. Vi är stolta över att presentera EVERLASTING.COLOUR. 

 

En rad färgbevarande produkter framtagna för att återställa och stärka kemiskt behandlat hår och förlänga hårfärgens livfullhet och glans över tid. När EVERLASTING.COLOUR används som en serie bidrar den till hårbottens naturliga mikrobiom, till att stoppa beläggningar av mineraler från hårt vatten, samt skyddar mot färgavvikelser som skapas av miljöpåverkande faktorer som oxidanter, fria radikaler och UVA/UVB-exponering. Resultatet är en blandning som reparerar, skyddar håret mot föroreningar och säkerställer en färg som håller längre. 

 

Vi introducerar fyra nya produkter i detta sortiment:

EVERLASTING.COLOUR WASH

♥ EVERLASTING.COLOUR RINSE

♥ EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN 

♥ EVERLASTING.COLOUR TREATMENT

 

SCHAMPO

Vi går lite mer på djupet och börjar med EVERLASTING.COLOUR WASH som innehåller sur pH-förseglingsteknik som rengör skonsamt samtidigt som det naturliga pH-värdet i hårbotten bevaras och fjällskiktet försluts för att ge en strålande glans. Det hjälper till att bevara färgen längre och skyddar mot mineralbeläggningar som också kan vara en stor anledning till att färgen inte ser lika bra ut som dagen du lämnade salongen. Huvudingredienser som bidrar till detta är hydrolyserat quinoaextrakt, inulin, risproteiner och ett tekniskt avancerat komplex som binder samman det hela. 

 

CONDITIONER 

Härnäst har vi EVERLASTING.COLOUR RINSE som har utvecklats för att skydda mot skador. Produkten återställer fjällskiktet för att bevara hårfibrernas styrka från rot till topp. När den används tillsammans med de övriga produkterna i sortimentet bidrar den till att återuppbygga hårets integritet samtidigt som den ger näring och stärker. Vår superfood-blandning av ingredienser tillsammans med den bästa teknik som labbet kan erbjuda, håller ditt hår starkt och friskt. Ingredienser som ekologisk olja från svartkummin, risproteiner och inulin från cikoriarot ger färgskydd kombinerat med ny teknik som de ILLUMINATE- och CHROMATIC-komplex vi utvecklat för att förstärka resultaten. 

 

LEAVE-IN

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN kan användas varje dag och utgör en daglig boost av skydd mot färgblekning på grund av miljöföroreningar och fria radikaler tillsammans med UVA/UVB-skydd. Vi utnyttjade vetenskapliga rön och har adderat bond-building-egenskaper och teknik som låser pH-värdet i denna viktlösa spray. Eftersom vi gillar att hämta ingredienser från naturen bidrar extrakt av Moringa Oleifera-frö till att reparera och skydda mot miljöföroreningar och Risproteiner tillför motståndskraft. Denna teknik bidrar till att stärka inifrån för att öka hårets motståndskraft för förbättrat, starkare och friskare hår. Allt detta sker utan att håret tyngs ned och utan beläggningar.

 

 

TREATMENT

Nu kommer vi till huvudprodukten i serien: EVERLASTING.COLOUR TREATMENT. Med bond-building-tekniknologi som skyddar mot färgblekning, bidrar till ökad glans och livfullhet och behandlar hårfibrerna från insidan. Den hjälper till att skapa styrka för förbättrad hårhälsa, färgglans och hållbarhet. Används som en merförsäljningsprodukt på salongen eller för hemmabruk. Fördelarna visar sig både direkt och på sikt.

 

Tack vare bond-building-egenskaperna och pH-teknologin som bidrar till att stänga fjällskiktet och garanterar långvarig, livfull färg och glans är TREATMENT perfekt för kunder vars hår har skadats av färgning.

 

 

Innehåller våra *CHROMATIC- och **RADIATE-komplex samt vår egna bond-building-teknikologi som kallas ***KM.BOND. Den här produkten är magi i en flaska och när den används tillsammans med resten av vårt EVERLASTING.COLOUR-sortiment får du det bästa som naturen och vetenskapen kan erbjuda för långvarig färgvård. 

 

EVERLASTING.COLOUR erbjuder både salongslösningar och en perfekt ritual för välbefinnande och färgunderhåll i hemmet.

 

Kevin Murphy

 

 

 

ILLUMINATE-KOMPLEX

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Det förbättrar glansen och mjukheten hos hårfibrerna.

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Ett vårdande komplex som förbättrar glansen och ger mjukhet.

 

URSPRUNG:

Framsteg inom vetenskap och teknik.

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Skyddar håret mot värmeskador och förbättrar färgens livslängd.

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Det har en filmbildande förmåga för färgskydd.

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Genom att bilda ett skyddande hölje av glans.

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Förbättrar glans och färgbeständigheten samtidigt som det skyddar.

 

 

*CHROMATIC-KOMPLEX

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Vårdande medel som skyddar hårfibrerna.

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Skyddar mot keratindenaturering.

 

URSPRUNG:

Framsteg inom vetenskap och teknik. 

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Skyddar håret från miljömässiga och mekaniska påfrestningar. 

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Det är hydrofobt, vilket betyder att det avvisar fukt samtidigt som det låser in den och skyddar hårets yta mot friktion. 

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Genom att bilda en skyddande yta för att motverka färgförluster och förbättra hållbarheten vid schamponering. 

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Stärks inifrån för att återfukta och skydda hårets yta.

 

 

**RADIATE-KOMPLEX

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Fungerar som ett vårdande skydd som förbättrar styrka, spänst och glans. 

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Gör håret lättare att hantera och ger det ett mjukt, strålande utseende. 

 

URSPRUNG:

Framsteg inom vetenskap och teknik. 

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Det är utvecklat för att motverka avbrutna hårstrån och innehåller ett mångfacetterat proteinbaserat komplex.

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Skyddar mot värme samtidigt som det bidrar till att förhindra skador och förbättra glansen.

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Genom att bilda ett skydd runt varje hårfiber. 

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Förbättrad styrka, lyster och glans i håret.

 

 

***KM.BOND

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Dessa bond-building-givande och adderande proteiner är utformade för att ge optimala fördelar och skydd mot avbrutna hårstrån. 

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Bygger styrka inifrån och skyddar håret mot skador från styling, färg och miljöpåfrestningar. 

 

URSPRUNG:

En blandning mellan vetenskap och natur. 

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Bond-building-givande proteiner tränger in i fjällskiktets cortex och är utformade för att bilda ett skydd samtidigt som de återuppbygger inifrån.

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Växtbaserade proteiner är effektiva proteiner som bidrar till att återställa och återuppbygga håret.

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Skyddar mot avbrutna hårstrån genom att bygga och addera bindningsstruktur inifrån, samtidigt som de skyddar hårets yta mot friktion och skador på fjällskiktet orsakade av kemisk påverkan.

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Förbättrad styrka, kondition, motståndskraft och hållbarhet på färgen.