Living Proof Triple Bond Complex

FRAMTIDENS STYRKA OCH HÅRREPARATIONER

Triple Bond Complex skapar helt nya bonds i hårstrået samtidigt som den reparerar gamla. Revolutionerande 3D Fortifying Technology kopplar ihop bindningarna permanent på ett helt unikt sätt och gör ditt hår 8x starkare.

 

TRIPLE BOND COMPLEX

En leave-in-behandling som med hjälp av värme gör håret 8x starkare efter endast en användning. Den första teknologin någonsin som skapar nya bindningar och reparerar trasiga bindningar av alla slag i hårstrået samt skyddar mot framtida skador. UV-skydd och värmeskydd upp till 230 °C. Triple Bond Complexbygger på unik 3D teknologi som gör ditt hår 8x starkare, slätare och glansigare.

 

  • Triple Bond Complex är en högkoncentrerad formula, så det är bäst att börja med en liten mängd och tillföra mer efter behov.

  • Applicera på rent, fuktigt hår, med fokus på mellan­längder till toppar. Se diagrammet nedan för väg­ledning om applicering. Kamma gärna igenom håret för jämnare fördelning.

  • Vänta 10 minuter efter applicering av Triple Bond Complex innan du fönar/applicerar värme.

  • Styling- och andra vårdande produkter kan appliceras ovanpå Triple Bond Complex efter 10 minuter.

 

VARFÖR APPLICERA VÄRME?


Triple Bond Complex har utvecklats för att utnyttja värmens kraft. Faktum är att tillskottet av värme frigör 3D-förstärkningstekniken för att aktivera reparation av kovalenta bindningar så att resultatet håller i flera schamponeringar. Om ingen värme används kommer 3D Fortifying Technology fortfarande att reparera och fylla på jon- och vätebindningar. Alla värmeappliceringar fungerar – lockiga hår kan fönas med tratt 50% och självtorka resten eller självtorka och följa upp med en locktång eller plattång efteråt.

 

VARFÖR VÄNTA 10 MINUTER?


10 minuter är den tiden som behövs för att teknologin ska hinna tränga igenom hårstrået och utöva sin reparationsmagi. Under tiominutersperioden jobbar teknologin hårt. Den tränger då in i cortex, bygger 3D-nätverket, fyller på förlorade lipider och fyller i luckor på utsidan av fjällskiktets yta.

 

 

 

PROBLEMET

Håret utsätts för mycket skada i vardagen. När du stylar håret krävs antingen mekaniskt slitage, kemikalier eller värme för att bryta bindningarna som håller hårstrånas form, vilket försvagar håret med tiden. Dessutom skadar färgnings- och blekningsprocesser fiberns inre strukturella integritet, vilket resulterar i hårstrån som är mer benägna att brytas av. Miljöfaktorer, som förändringar av vattnet, kan också skada håret och är svåra att förebygga.

 

LÖSNINGEN

Vår patentsökta teknik konstruerar ett 3D-nätverk i hårfibern, som omedelbart stärker dess kärnstyrka genom att reparera brutna bindningar och skapa nya. Resultatet blir ett hår som ser nytt och fräscht ut. Genom att tillföra värme bildas långvariga kovalenta bindningar som gör resultatet håller.

 

NYCKELINGREDIENSEN

3D Fortifying Technology
Vår patentsökta hjälteingrediens är en vegansk biobaserad molekyl som faktiskt kan penetrera håret och skapa nya bindningar – väte, jon och kovalenta bindningar. Dess struktur består av sex fosfatfunktionella grupper som kan tvärbinda och stabilisera proteiner och proteinkedjor i hårfibern.

När 3D Fortifying Technology aktiveras av värme, interagerar dessa fosfatgrupper med hårfibern och skapar ett tredimensionellt nätverk i varje hårstrå. Detta 3D-nätverk stärker hårstrukturen, skapar nya bindningar och reparerar trasiga bindningar, vilket förbättrar hårets kärnstyrka.

3D Fortifying Technology skyddar också mot framtida skador, vilket gör att du kan styla utan kompromisser, och det är kliniskt bevisat att den återuppbygger strukturen i ditt hår– vilket gör det 8x starkare, slätare och glansigare efter bara en användning.