K18 Shampoo

17 AUGUSTI 2022

ÄNTLIGEN! - K18 PRESENTERAR 2 MAGISKA SHAMPOON

 

I Februari 2021 hade K18 premiär i Sverige, och vilken megasuccé den gjort. K18 innehåller en magisk molekyl som återställer skador på håret på endast 4 minuter. Kliniskt bevisat. Och framgångarna har inte bara skett i Sverige utan i hela världen. Och den är älskad båda av Frisörerna och Konsumenterna.

 

Vi har länge efterfrågat några riktigt bra vårdprodukter i K18-familjen, och nu kan vi äntligen presentera 2 efterlängtade schampon - ett djuprengörande detoxshampoo, som är den perfekta förbehandlingen inför en K18 Hair Mask behandling, och ett pH optimerat shampoo som kan användas dagligen.

 

Enjoy!

 

K18 PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo, 250ml

med patenterade K18Peptide™*

 

PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo är ett färgsäkert, djuprengörande schampo som avlägsnar produktavlagringar och tillför näring samt fukt, för ett rent och friskt hår.

 

Djuprengöring av hår och hårbotten:

Schampot rengör effektivt hårsäckarna samtidigt som det tvättar bort all typ av orenheter, oljor, silokoner samt alla avlagringar från olika typer av produkter som du använder i håret – 99% av produktrester, 95% av sebum + 76% av kopparreduktion* efter endast 1 användning av produkten! (*Resultat som observerats på en blekt hårslinga efter 1 hårtvätt med PEPTIDE PREP™ Detoxschampo)

 

Förbereder håret maximalt:

Schampot preparerar och förbereder håret för en maximal effekt av K18 Molecular Repair Leave-in Mask. Allting fungerar bättre i ett riktigt rent hår och det gäller även hårfärger som blir mer levande, kemiska behandlingar och inpackningar blir mer effektiva och stylingprodukter fungerar bättre.

 

Skapar förutsättningar för ett friskt hår:

Schampot har en färgsäker formula som har skapats utifrån kravet att det skall rengöra på djupet men samtidigt utan att påverka din hårbotten negativt.

 

 

*K18Peptide™

skyddar hårets naturliga balans av fukt och protein från förlust som kan uppstå under tvätt, samtidigt som håret känns mjukt, starkt, friskt och rent.

 

 

PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo rengör hår och hårbotten på djupet.

Ett färgsäkert rikt lödder rensar de tilltäppta hårsäckarna från smuts, fett, silikoner, metaller (nickel, kadmium, bly, zink och järn) och tunga produktavlagringar utan att störa håret eller irritera hårbotten.

 

En enda hårtvätt avlägsnar:

  • 99 % produktavlagringar *
  • 95 % överflödigt sebum/oljor *
  • 76 % koppar *

 

*Resultat som observerats på en blekt hårslinga efter 1 hårtvätt med PEPTIDE PREP™ Detoxschampo.

 

Innehåll

Formulans 17 hudvårdsinspirerade ingredienser avlägsnar pålagringar och rengör utan att vara påfrestande för hår, hårbotten och färg. Du kan vara trygg med vad den innehåller och vad det inte innehåller (inga onödiga tillsatser).

 

Vår patenterade K18 Peptide™ minskar den proteinförlust som kan uppstå under tvätt och kemiska behandlingar, så att håret känns mjukt, starkt, friskt och rent.

 

Aktivt kol + salicylsyra rengör utan att skada eller påverka färgen samtidigt som produktens optimerade pH-värde inte påverkar balansen i håret och/eller hårbotten. Aktivt kol absorberar gifter, överflödiga oljor och orenheter i håret och/eller hårbotten. Salicylsyra rensar bort sebumuppbyggnad i hårsäckarna utan att avlägsna fukt och viktiga lipider.

 

Egenskaper & Fördelar

 

♥ Veganskt

♥ Cruelty-free

♥ Färgsäkert

♥ Icke-sensibiliserande

♥ Testat av hudläkare

♥ pH-värde: 3.8-4.2

 

 

Fritt från:

♥ Sulfater

♥ Parabener

♥ Ftalater

♥ Lilial

♥ Silikoner

♥ Konstgjorda färgämnen

♥ Natriumklorid

♥ Formaldehyd

♥ Formaldehydgivare

 

 

 

K18 PEPTIDE PREP™ pH Maintenance Shampoo, 250ml

med patenterade K18Peptide™*

 

PEPTIDE PREP™ pH Maintenance Shampoo är ett skonsamt, rengörande schampo med optimerad pH-nivå som kan användas vid varje tvätt utan att störa hårets och hårbottens naturliga pH-nivåer.

 

Rengör håret samtidigt som det jämnar ut det:

Ett riktigt effektivt, men samtidigt milt schampo som rengör håret från alla orenheter + olja vilket ger håret optimal näring och gör det lätt att hantera och verkar även för att släta ut hårstrået vilket gör det mjukt och lätt att hantera.

 

Skapat för daglig användning:

En pH-balanserad formula riskerar inte att förstöra hårfibern eller hårbotten utan kan tryggt användas dagligen om du så önskar och behöver. Ett pptimerat pH-värde påverkar inte balansen i håret eller hårbotten. Formulan skyddar keratinet, bibehåller styrkan och håller fjällskiktet stängt under tvätt, vilket skyddar hårets naturliga fuktnivåer.

 

Skapar förutsättningar för ett friskt hår:

En formula som är skapad så att du inte på något sätt stör balansen i hårets eller hårbottens miljö. Effektiva, säkra, rengörande ämnen som bryter ner och avlägsnar smuts och olja samt tillför håret näring.

Växtbaserade aktiva ämnen som skapar ett rikt lödder med rengörande effekt utan att irritera eller lämna avlagringar i håret eller hårbotten.

 

 

*K18 Peptide™

Skyddar hårets naturliga balans av fukt och protein från förlust som kan uppstå under tvätt, samtidigt som håret känns mjukt, starkt, friskt och rent.

 

 

Fördelar & Egenskaper

 

♥ Veganskt

♥ Cruelty-free

♥ Färgsäkert

♥ Icke-sensibiliserande

♥ testat av hudläkare

♥ pH-värde: 4,0–5,0

 

 

Fritt från:

♥ Sulfater

♥ Parabener

♥ Ftalater

♥ Lilial

♥ Silikoner

♥ Konstgjorda färgämnen

♥ Natriumklorid

♥ Formaldehyd

♥ Formaldehydgivare

 

 

 

 

 

Visar 7 produkter