Olaplex No.8

 APRIL 2021

Olaplex No 8

Bond Intense Moisture Mask 100ml Inpackning 

 

En högkoncentrerad inpackning som reparerar och återuppbygger håret samt återfuktar det för att ge dig ett kraftfullt men samtidigt ett friskt, mjukt och glansigt hår på bara 10 minuter.

 

Inkluderar den patenterade OLAPLEX Bond Building Technology, högkoncentrerad reparativ mask som ger glans och mer känsla med intensiv fukt för att behandla skadat hår.

 

"Jag använder redan No3. Vad är skillnaden"

No 3 är varken ett balsam eller en inpackning. No 3 går in på djupet och reparerar hårets bindningar som gått sönder. No 8 är en djupgående inpackning som reparerar hårstrået och tillför den så viktiga fukten. Så du kan använda båda två för att reparera håret ända inifrån dess minsta uppbyggande beståndsdelar till själva hårstrået.

 

"Men vad vad är det då för skillnad på No 5 och No 8"?

No 5 är ett balsam som du använder dagligen och som har aktiva ingredienser som fungerar som ett balsam ska - tillföra fukt, reparera håret och göra det mjukt och följsamt. No 8 är en inpackning som du använder någon gång i veckan, och som verkligen tar hårvården ännu ett steg längre. Det tillför också massor med fukt, reparerar håret på djupet och ändå utan att tynga ner håret. Ditt hår blir som på nytt igen. Och det sker snabbt.

 

Egenskaper & Fördelar

 

Den viktlösa konsistensen absorberas helt i håret utan att tynga ner håret

♥ Ger en känsla som håller flera tvättar

♥ Du kan känna skillnaden när No.8 börjar fungera - håret blir lent och fint.

 Luftfri pump så formulan räcker till sista droppen som du får ut.

 

 

♥ Fri från sulfater, ftalater, parabener och gluten

♥ Vegansk

 Färgbevarande

 

 

♥ Alla OLAPLEX®-produkter innehåller den patenterade bindningstekniken, som stärker hårets svavelbindningar med varje steg i rutinen för ett hälsosammare hår.

♥ Alla Olaplex produkter är helt veganska och ej testade på djur.

♥ Förpackningen är gjord av 100% återvunnen plast.

 

 

Visar 2 produkter