Omniblonde

 FEBRUARI 2022

Nästa generations teknik för blont hår

Omniblonde är specialister på blont hår och alla produkter innehåller ingredienser som vårdar det som är viktigast för blonda hår. Med hjälp av Omni Lightening Defense Complex® och det noga utvalda innehållet ger produkterna exakt rätt mängd av det ett vackert blont hår behöver: Glans | Styrka | Fukt | Volym | Ton

 

Omni Lightening Defense Complex®

Omniblonde är en lyxig hårvård på en helt ny nivå – Nästa generations teknik för blont hår.

Den unika formulan riktar in sig på skadat hår och behandlar effektivt skador som orsakats av blekning, solexponering och andra miljöfaktorer.

 

Omni Lightening Defense Complex® har starka antioxidant-egenskaper. Det behandlar både insidan och utsidan av håret. Det fäster vid hårets fjällskikt och reparerar effektivt håret från insidan samtidigt som det ger långvarigt skydd på utsidan.

 

Komplexet är kärnan i Omniblonde-utbudet och ger både frisörer och konsumenter världen över tillgång till den absolut senaste innovationen för att skydda och bidra till vackert blont hår, varje dag.

 

Det är verkligen ett genombrott för alla med blont hår!

 

Omniblonds 5 grundpelare 

 

1. Glans | 

Vi återställer glansen hos blont hår. Alla våra behandlingar innehåller ett vackert holografiskt filter som skapar rik glans och hjälper hårets yttre fjällskikt att reflektera ljus.

 

2. Styrka |

Den största utmaningen för blont hår är att det kan sakna styrka. Omniblonde ser tilll att dina hårstrån håller sig starka och inte går av så lätt. Ditt hår kommer därmed att kännas friskt och sunt.

 

3. Fukt |

Fukt ger liv åt blont hår - skyddar håret, förstärker färgen och ger en mjuk och flexibel känsla.

 

4. Volym |

Blont hår är skört och tyngs lätt ner av många produkter på marknaden. Vi har skapat våra produkter med ingredienser som verkar på ett lätt och stabilt sätt.

 

5. Ton |

Våra rena violetta färger och extrakt från tomater ger vackra, klara toner utan mässinginslag i blont hår.

 

 

Varför är pH värdet så viktigt?

Vilket pH värde som en produkt har spelar en helt avgörande roll för hur ditt hår kommer att må.

 

Vad innebär ett pH värde?

pH värdet anger vilken surhet som produkten har, och samtidigt hur den kommer att påverka ditt hår. pH-skalan går från 1-14. Allt som är under 7 anges som surt, och allt över 7 anges som basiskt.

 

Hur påverkar pH-värdet mitt hår?

Ett 'normalt' mänskligt hår ligger på ca 4,5-5,5. När vi sedan tillför en hårvårdsprodukt i håret så kommer produktens pH-värde att ha en omedelbar effekt på hårets pH.

 

Ett högt pH-värde i en produkt kommer att öppna upp fjällskiktet i hårstrået. Ett lågt pH-värde kommer istället att hjälpa till att sluta det. Det synliga resultatet av ett öppet fjällskikt är ett matt, livlöst och lite tråkigt hår. Ett slutet hårstrå ger istället ett starkt, friskt och glanfullt hår. Det beror enkelt förklarat att ljuset kommer lättare att reflekteras när håret är slutet och slätt, och det ger den där efterlängtade glansen.

 

Biologin i Omniblonde

Vi har valt våra olika produkters pH-värde utifrån vilket syfte den har i vår hårvårdsrutin. Våra schampon ligger på pH 5,5 - 6,5 eftersom vi har kommit fram till att det är den absolut mest optimala nivån för att håret skall bli grundligt rengjort och kännas friskt, samtidigt som det lyckas att behålla alla de ingredienser som har sina uppgifter att fylla.

 

Våra Conditioners / Balsam och Inpackningar / Masker har istället låga pH-värden, för att deras uppgift är att sluta hårets fjällskikt, bibehålla hårets färg, tillföra fukt, eliminera friss och ge underbar glans

 

Omniblonds pH värden

 

SHAMPOO    pH 5,5 - 6,5

♥ CONDITIONER    pH 4.0 - 6,5

♥ LEAVE IN TREATMENT    pH 3,5 - 4,5

♥ MASQUE    pH 3,5 - 4,0

 

Visar 2 produkter